sellside | eladó ajánlat, publikus információk


befektetési forma:

cég vagy üzletrész értékesítés

eladási ársáv:

üzletrész:

100%

eladás oka:
egyéb

cégprofil:
iparág:
egyéb
árbevétel:
HUF 100-1,000m
létszám:
22
alapítás:
1990
székhely:
Szeged
deviza:
HUF
termékek, szolgáltatások:
munkaruha gyártás és forgalmazás
munkavédelmi eszköz forgalmazás
gépi hímzés

további információk:

Eladó sorba került családi kézben lévő munka- és védőruha gyártó, munkavédelmi eszköz értékesítő nyereséges vállalkozás 100%-os tulajdonrésze. A cég saját gyártású termékpalettáját magas minőségű, munkaruhák, nadrágok, kabátok, köpenyek alkotják. A cég 3 telephellyel rendelkezik, egy varrodával és két kiskereskedelmi üzlettel. A vállalkozás hosszú távra visszanyúló, stabil vevői és beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik. Jelenleg közel 50 géppel látja el a tevékenységét a cég, melyben 22 alkalmazott működik közre. A rövid távú stratégiai célok között szerepel az eszközpark bővítése, melyhez pályázatot nyert a vállalat. Az utolsó 2 üzleti év árbevétele 100 és 150 millió Forintot között alakult. A gépparkon és egyéb használati eszközökön felül a teljes árukészlet, alapanyag, kellék, félkész- és késztermékek, a vevői- és a szállítói állomány is átadásra kerül az eladáskor ugyanúgy mint a több mint 30 év alatt kialakított szakmai és üzleti tapasztalatok.


tájékoztatás:

A BB DealR© felületen az eladó cégekre, üzletrészekre, egyéb befektetési lehetőségekre vonatkozóan publikált információk nem tekinthetők üzleti ajánlatnak: ezek kizárólag a figyelem felkeltését célzó, a potenciális vevők / befektetők / eladók számára szóló előzetes tájékoztatásként jelennek meg.
A platformon megjelenő információkat a felhasználók teszik közzé, annak tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Előfordulhat, hogy a felhasználó által megadott adatok már nem aktuálisak vagy nem pontosak.


Amennyiben az oldalon közzétett ajánlatok felkeltik a látogatók érdeklődését, úgy a Blackburn Consulting Kft., mint üzemeltető számára küldött üzenetben kérhetnek további információt. Az információkat publikáló felhasználó vagy általa képviselt cég közvetlen azonosítására szolgáló adatokat kizárólag az érintett fél hozzájárulása esetén küldjük meg.