tedd meg velünk az első lépéseket a cégeladás vagy vásárlás folyamatában!

Cégeladás vagy vásárlás esetén az első lépések egyike a lehetséges célpontok azonosítása, a potenciális partnerek megkeresése.
Amennyiben eladnád a céged, de nincs még vevőjelölt vagy éppen céget vennél, de nem tudod hogyan találhatsz olyan célpontokat, amelyik érdekes lehet, akkor jó helyen jársz!

A BB DealR© online cégértékesítési platform segíti a cégeladás folyamatának elindítását és lehetővé teszi, hogy a potenciális eladók és vevők könnyebben egymásra találjanak. Mindezt a cégadásvételi tranzakciók esetén elvárt diszkréció mellett, mivel az eladó cégek, vevők közvetlen azonosítására szolgáló adatok nem jelennek meg a publikus felületeken!

A felhasználók akár eladóként, akár vevőként is regisztrálhatnak és cégeladásra vonatkozó, indikatív jellegű ajánlattételi felhívásokat hozhatnak létre vagy a vásárlásra vonatkozó szándékukat publikálhatják a keresett cégek, befektetési célpontok profiljának megadásával.
A klasszikus cégeladási tranzakciókon túl lehetőség van kisebbségi üzletrészekre, tőkebevonásra, önálló üzletág vagy üzleti tevékenység és jogok, eszközök értékesítésére vonatkozó szándék közzéttételére is.

Az ajánlattételi felhívások létrehozása mellett egyszerűsített, ingyenes cégértékelést is végezhetsz a felületen. Ha pedig komolyabbá válik a szándék, akkor tanácsadóként tudjuk segíteni a folyamatot.

{ SELLSIDE }

eladó cégek, üzletrészek, eszközök

JELENLEG NINCS AKTÍV VAGY A KERESÉSNEK MEGFELELŐ "SELLSIDE" AJÁNLATI FELHÍVÁS AZ ADATBÁZISBAN!

{ BUYSIDE }

potenciális vevők és befektetők által keresett cégek, befektetési lehetőségek

JELENLEG NINCS AKTÍV VAGY A KERESÉSNEK MEGFELELŐ "BUYSIDE" AJÁNLATI FELHÍVÁS AZ ADATBÁZISBAN!

Szeretnél bekerülni az adatbázisba, de még bizonytalan vagy?

Amennyiben kérdésed van, akkor írd meg és hamarosan válaszolunk.